Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met garnalen in koriandersaus

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 ui
1 teentje knoflook
1 groene paprika
15 gr verse koriander
2 eetlepels medium dry sherry
2 eetlepels olie
1/2 theelepel sambal oelek
1/2 theelepel gemberpoeder
mespunt gemalen komijn
zout
200 gr kabeljauwfilet
150 gr roze garnalen

Bereiden

Pel en snipper de ui en de knoflook.
Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Pureer de ui, knoflook, paprika en koriander in een
keukenmachine.
Meng er de sherry, olie, sambal, gemberpoeder, komijn en 1/2
theelepel zout door.
Snijd de kabeljauw in blokjes.
Breng in een pan het koriandermengsel aan de kook, voeg de
kabeljauwblokjes en de garnalen toe en laat ze in ca 5 minuten
tegen de kook aan gaar worden.
Breng op smaak met zout.
Serveer dit gerecht met eiermie en wortelsalade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauwschotel met ananas en amandel
Gegratineerde mosselen 2
Kabeljauw-ovenschotel
Haring, gemarineerd
Saté kerang

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes